Η καμπάνια "My Time is Now" περιλαμβάνει διαδραστικά κρυφά τούνελ σχεδιασμένα για να αποκαλύπτουν τις απόψεις των αθλητών σχετικά με τη δίψα τους για επιτυχία

Οι δεξιότητες και η τεχνική μέσα στο γήπεδο πρέπει να “κόβουν σαν ξυράφι”, αλλά για πολλούς παίκτες, όπως ο Mario Balotelli της Manchester City, η αίσθηση του προσωπικού στυλ μέσα και έξω από το γήπεδο είναι εξίσου σημαντική – ξεκινώντας με ένα στυλάτο κούρεμα.

Σε μια παιχνιδιάρικη συνέχεια της ταινίας “My Time is Now” της Nike, οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τη δράση με έναν μοναδικό διαδραστικό τρόπο, μέσα από κρυφά τούνελ σχεδιασμένα για να αποκαλύπτουν τις απόψεις των αθλητών για τη δίψα τους για επιτυχία και να εμπνέουν τους νεαρούς αθλητές ώστε να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές.

Το “Nike Barbershop” είναι ένα από τα πολλά κρυφά τούνελ που μπορούν να ακολουθήσουν οι θεατές στην ιστοσελίδα youtube.com/nikefootball. Πρωταγωνιστής ο Mario Balotelli, ο οποίος πηγαίνει για κούρεμα σε ένα παραδοσιακό κουρείο μαζί με τον Γάλλο Mamadou Sakho και τον Αργεντινό αστέρα Javier Pastore.

Όταν ο κουρέας τον ρωτά πώς θέλει να τον κουρέψει, ο Balotelli απαντά “θέλω κάτι που θα το θυμούνται όλοι”. Ο κουρέας δοκιμάζει διάφορα στυλ στο κεφάλι του κομψού παίκτη, αλλά κανένα δεν του αρέσει. Κάποια στιγμή όμως, βλέποντας ένα καλλιτεχνικά σχεδιασμένο κούρεμα “μοϊκάνα”, ο Balotelli γνέφει θετικά.

Η εφαρμογή Nike Barbershop επιτρέπει στους θεατές να δοκιμάσουν σε προσομοίωση το κούρεμα των αγαπημένων τους ηρώων επιλέγοντας το ξεχωριστό στυλ δέκα διάσημων ποδοσφαιριστών και να μοιραστούν στη συνέχεια το αποτέλεσμα με τους φίλους τους. Μπορούν, μεταξύ άλλων, να διαλέξουν το στυλ “The Neymar”, “The Sakho” και “The Ramos”, ενώ οι fans με τις πιο δημοφιλείς συμμετοχές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθούν ένα από τα έξι πραγματικά κουρεία της Nike (Nike Barbershops) στο Μπουένος Άιρες, στη Μαδρίτη, στην πόλη του Μεξικό, στο Μιλάνο και στο Παρίσι, όπου θα μπορέσουν να κουρευτούν πραγματικά σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στυλ της μόδας. Ένα Pop-up Nike Barbershop θα βρίσκεται επίσης στη Βαρσοβία κατά τη διάρκεια της μεγάλης Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε ολόκληρο το video εδώ http://go.nike.com/Balotelli και φτιάξτε κι εσείς το δικό σας Barbershop style στο ειδικό application στη σελίδα της Nike στο facebook: https://www.facebook.com/NikeFootballGreece/app_334728169926802

Βρείτε επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό εδώ: http://www.nikeinc.com/news/mario-balotelli-sharpens-up-at-nike-barbershop#/inline/10775