Νεγρέδο: «Νίκη με όλους…»

Μόνο νίκες θέλει από την Ισπανία, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ο Αλβάρο Νεγρέδο.

Μόνο νίκες θέλει από την Ισπανία, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ο Αλβάρο Νεγρέδο. Ο επιθετικός της Σεβίλλης τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, ενώ αναφέρθηκε και στους Φερνάντο Τόρες και Φερνάντο Γιορέντε, με τους οποίους συναγωνίζεται για την θέση του βασικού επιθετικού.

Αρχικά, ο Νεγρέδο τόνισε: «Αν θέλουμε να κατακτήσουμε και φέτος το Euro πρέπει να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους μας, άσχετα σε ποια φάση θα τους αντιμετωπίσουμε. Στα προημιτελικά, εφόσον προκριθούμε, θα αντιμετωπίσουμε μια εκ των Γαλλίας, Αγγλίας και Ουκρανίας. Οι Γάλλοι είναι λίγο πιο ποιοτικοί από τις άλλες δύο, αλλά δεν υποτιμούμε κανένα».

Στην συνέχεια, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Δεν ήταν εύκολο να αγωνιστούμε κόντρα σε μια ομάδα που έπαιξε αμυντικά και έχει πολλούς ικανούς ποδοσφαιριστές. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Δεν ήμασταν κακοί αλλά ο αντίπαλος ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά».

Τέλος, ο Νεγρέδο συμπλήρωσε: «Ο Τόρες είναι πολύ καλός με την έκρηξη που έχει και την ταχύτητα του μας έχει βοηθήσει πολύ, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία. Ο Γιορέντε μπορεί να δώσει λύσεις, όταν ο αντίπαλος αμύνεται μαζικά αφού είναι πολύ ικανός στο ψηλό παιχνίδι. Όσον αφορά εμένα προσπαθώ πάντα να βρίσκομαι στο κατάλληλο σημείο, ώστε να σκοράρω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.