Ενα περίεργο αυτογκόλ του Σβεν φαν Μπέικ στο 69' έκρινε τον αγώνα της Ντεν Χάαγκ με τη Φέγενορντ. Το τελικό 1-0 έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα στους γηπεδούχους και άφησε στο -3 από την κορυφή τους φιλοξενούμενους.

Ενα περίεργο αυτογκόλ του Σβεν φαν Μπέικ στο 69′ έκρινε τον αγώνα της Ντεν Χάαγκ με τη Φέγενορντ. Το τελικό 1-0 έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα στους γηπεδούχους και άφησε στο -3 από την κορυφή τους φιλοξενούμενους.

Η Ντεν Χάαγκ που είχε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της από τον περασμένο Απρίλιο (το είχε καταφέρει και πάλι κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο) έφερε το ματς στα μέτρα της και άφησε λίγες φορές την παρέα του Κάουτ να νιώσει ότι μπορεί να φύγει με το διπλό από το “Κιοσέρα Στάντιον”. Η Φέφγενορντ από την άλλη πλευρά που εμφάνισε και πάλι κακό αγωνιστικό πρόσωπο μακριά από την έδρα της θα έχει τη δυνατότητα κόντρα στον Αγιαξ την επόμενη εβδομάδα να διορθώσει αυτό το κακό αποτέλεσμα.  

Εκτός από το περίεργο αυτογκόλ του φαν Μπέικ, η άλλη φάση που στιγμάτισε το συγκεκριμένο ματς ήταν ένα δολοφονικό πάτημα του Ντουπλάν πάνω στο πόδι του Μπασατσίκογλου, ενέργεια που το μόνο που του απέφερε ήταν η κόκκινη κάρτα και ίσως μια βαριά τιμωρία.

Το αποτέλεσμα
Ντεν Χάαγκ – Φέγενορντ 1-0
1-0 (69) αυτογκόλ φαν Μπέικ