Κασίγιας: «Τεράστια επιτυχία για εμάς»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την πρόκριση της Ισπανίας σε τρίτη σερί ημιτελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, εμφανίστηκε ο Ίκερ Κασίγιας.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την πρόκριση της Ισπανίας σε τρίτη σερί ημιτελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, εμφανίστηκε ο Ίκερ Κασίγιας. Ο αρχηγός των «φούριας ρόχας» αναφέρθηκε και στον ημιτελικό με την Πορτογαλία, καθώς επίσης και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως όποια ομάδα θέλει να κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα πρέπει να πιάσει τον καλύτερο εαυτό της.

Αρχικά, ο Κασίγιας τόνισε: «Θα είναι ακόμη μία ωραία και δύσκολη αντιπαράθεση, αλλά για να κερδίσει ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα πρέπει να φτάσεις στην κορυφή της απόδοσής σου. Και ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Ο Καρίμ έχει το δικό του στιλ, όπως και ο Κριστιάνο το δικό του, αλλά αν είμαστε καλοί δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τους άλλους».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάναμε ένα μικρό βήμα και πανηγυρίσαμε την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν στιγμές χαράς και απολαμβάνουμε την παρουσία μας. Αυτός είναι ο τρίτος συνεχόμενος ημιτελικός που φτάνουμε και αυτό δεν είναι εύκολο για αρκετές ομάδες στον κόσμο».

Τέλος, ο Κασίγιας υπογράμμισε: «Θα δούμε αν θα φανούν χρήσιμες αυτές οι δύο μέρες ξεκούρασης που έχουν οι Πορτογάλοι, αλλά έχουμε συνηθίσει να παίζουμε Τετάρτη και Κυριακή. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.