Λαβέτσι: «Αξέχαστη για εμένα η Νάπολι»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στη Νάπολι ο Εζεκιέλ Λαβέτσι, μετά την παρουσίασή του από την Παρί.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στη Νάπολι ο Εζεκιέλ Λαβέτσι, μετά την παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε πως είναι περήφανος που φόρεσε τη φανέλα των «παρτενοπέι», ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να μετακομίσει στο Παρίσι, για λογαριασμό της γαλλικής ομάδας.

Αρχικά, ο Λαβέτσι τόνισε: «Ήταν μοναδικά και αξέχαστα αυτά τα πέντε χρόνια. Όταν τον Ιούλιο του 2007 επιβεβαιώθηκε η μεταγραφή μου στη Νάπολι ήξερα ότι η πρόκληση θα είναι δύσκολη και ταυτόχρονα συναρπαστική. Ήρθα στην πόλη, την ομάδα, όπου ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει αφήσει το στίγμα του. Ένιωσα μια τεράστια ευθύνη».

Στην συνέχεια, ο 27χρονος παίκτης υπογράμμισε: «Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα σου. Η πόρτα για μία πιθανή επιστροφή θα είναι πάντα ανοιχτή για μένα και αν όχι ως ποδοσφαιριστής, θα επιστρέψω για να θυμηθούμε πάλι όσες στιγμές χαρά και ευτυχίες ζήσαμε μαζί. “Τίποτα δεν κρατάει για πάντα”, λένε κάποιοι φιλόσοφοι και ίσως να έχουν, δυστυχώς, δίκιο. Ωστόσο, θα προσπαθήσω να τους διαψεύσω επειδή είστε εσείς, οι Ναπολιτάνοι φίλοι μου και πάντα θα είστε στην καρδιά μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.