Φέργκιουσον: “Δεν έδειξε καθόλου σεβασμό”

Τη μετακίνηση του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους επιβεβαίωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να δηλώνει πως ο Γάλλος δεν σεβάστηκε την ομάδα.

Τη μετακίνηση του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους επιβεβαίωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το μέλλον του Γάλλου παίκτη στο Ολντ Τράφορντ ήταν το θέμα συζήτησης γι’ αρκετό καιρό, με το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στη «Βέκια Σινιόρα» να φάνταζε απίθανο.

 

Οι «μπέμπηδες», παρ’όλα αυτά ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, μετά την επιθυμία του να μην προχωρήσει στην επέκταση της συνεργασίας του με τον αγγλικό σύλλογο.

 

Ο Πογκμπά άφησε την Χάβρη για να ενσωματωθεί στις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ το 2009, με το προπονητικό τιμ της Μάντσεστερ να εκφράζεται με πολύ καλά λόγια για την αξία του. Η διοίκηση επιδίωξε να κρατήσει τον 19χρονο, ο οποίος, όμως, απέρριψε την πρόταση που του έγινε για νέο συμβόλαιο, προκειμένου να ενσωματωθεί στο δυναμικό της Γιουβέντους. Πραγματοποίησε μόλις επτά εμφανίσεις με τους «κόκκινους διάβολους» την περασμένη σεζόν, οπότε ο ταλαντούχος μέσος πήρε την απόφαση να φύγει προκειμένου να αναζητήσει θέση βασικού σε άλλη ομάδα.

 

«Είναι απογοητευτικό. Δεν έδειξε καθόλου σεβασμό», τόνισε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεξ Φέργκιουσον, εμφανώς δυσαρεστημένος από την εξέλιξη που είχε η υπόθεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.