Ελπίζει ακόμα ο Σερ Αλεξ για Φαν Πέρσι

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ευελπιστεί πως η ομάδα του θα έχει καταφέρει μέχρι την επόμενη Δευτέρα, όταν και δίνει το πρώτο της επίσημο φετινό παιχνίδι, να έχει εντάξει στο δυναμικό της τον Φαν Πέρσι.

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ευελπιστεί πως η ομάδα του θα έχει καταφέρει μέχρι την επόμενη Δευτέρα, όταν και δίνει το πρώτο της επίσημο φετινό παιχνίδι, να έχει εντάξει στο δυναμικό της τον Φαν Πέρσι. Μπορεί η διαφορά που χωρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Αρσεναλ να αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο Σκωτσέζος τεχνικός θεωρεί πως τα 20 εκ. ευρώ που προσφέρει για τον Ολλανδό θα αποδειχθούν αρκετά προκειμένου να καμφθεί η αντίσταση των “κανονιέρηδων”.

Ο Φαν Πέρσι σε ένα χρόνο ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Αρσεναλ και αυτή την στιγμή δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει με τους “κανονιέρηδες”. Αυτό σημαίνει πως ο Ολλανδός μπορεί τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του σε οποιοδήποτε σύλλογο της αρεσκείας του και να φύγει το καλοκαίρι χωρίς η Αρσεναλ να βάλει στα ταμεία της ούτε ένα ευρώ.

Ο Σερ Αλεξ Φέργιουσον επικοινώνησε με τον Αρσεν Βενγκέρ και οι συζητήσεις των δύο πλευρών ξεκίνησαν και πάλι, καθώς τις τελευταίες μέρες υπήρξε μία στασιμότητα στο θέμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.