Γύρισε στις προπονήσεις της Μπιλμπάο ο Γιορέντε

Μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε ο Βάσκος επιθετικός επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την Αθλέτικ, με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να τον υπολογίζει ξανά.

Μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε ο Βάσκος επιθετικός επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την Αθλέτικ, με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να τον υπολογίζει ξανά.

Ο 27χρονος Γιορέντε δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα τρία παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη βασκική ομάδα, πιέζοντας για τη μεταγραφή του. Το ενδεχόμενο αυτό δεν έγινε πραγματικότητα, με αποτέλεσμα μετά από έναν τραυματισμό που αντιμετώπισε να υπολογίζεται, πλέον, από τον προπονητή του για τις υποχρεώσεις της Μπιλμπάο.

Το συμβόλαιο του Φερνάντο Γιορέντε ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, όπου θα είναι ελεύθερος ν΄ αποφασίσει σε ποια ομάδα επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του. Όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, με παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Μπιέλσα και είναι προς παραχώρηση, όμως, ο τεχνικός της Αθλέτικ τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το Trofeo Ciudad de Valladolid, στο οποίο θ΄ αγωνιστεί κανονικά την Παρασκευή (7/9).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.