Τη Δευτέρα Λονδρέζος ο «Κάρα»!

Τη Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει στην Φούλαμ ο Καραγκούνης, που πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες του συμβολαίου για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Τη Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει στην Φούλαμ ο Καραγκούνης, που πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες του συμβολαίου για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας άργησε να βρει τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη, αλλά όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο και πιο απαιτητικό πρωτάθλημα του κόσμου, αυτό της Πρέμιερ Λιγκ, φορωντας τα χρώματα της Λονδρέζικης Φούλαμ. Η Παρασκευή ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος από τη μία ένιωθε σαν έφηβος περνώντας τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Φούλαμ, αλλά από την άλλη είχε το μυαλό του στη Λετονία εκεί όπου η αγαπημένη του ομάδα ξεκινούσε την πορεία της στα προκρτιματικά του Μουντιάλ του 2014, τον μεγάλο του δηλαδή στόχο.

Τελικά όλα πήγαν καλά, καθώς και η Εθνική Ελλάδος κέρδισε και ξεκίνησε με το δεξί στην προκριματική φάση, αλλά και ο ίδιος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις αφήνοντας άφωνους του Άγγλους. Η μεταγραφή αυτή άλλωστε θα αποτελέσει το διαβατήριο του “Κάρα” για να φορέσει και πάλι τη γαλανόλευκη μετά από αυτή τη μίνι απουσία του. Το μόνο που μένει για μεταγραφεί και τυπικά στους “Κότατζερς” είναι κάποιοι όροι στο συμβόλαιό του, κάτι που δεν αναμένεται να δημιουργήσει πρόβλημα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Έτσι την Δευτέρα ο Καταγκούνης πρόκειται να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο για να αγωνιστεί στο τρίτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της καριέρας του μετά από αυτά της Ιταλίας και της Πορτογαλίας.

Στα θετικά για τον Γιώργο Καραγκούνη είναι ότι το κέντρο της Φούλαμ άδειασε αυτό το καλοκαίρι αφού έφυγαν οι Ετούχου, Ντέμπσεϊ, Μέεφι και Ντεμπέλε και το κενό τους δεν αναπληρώθηκε ανάλογα με τις απαιτησεις του Μάρτιν Γιολ ο οποίος μάλιστα είδε και τον Οφόε να καταλήγει στην Έβερτον την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Συν τοις άλλοις χάθηκαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που είχε ζητήσει ο Γιολ, ο οποίος πλέον βλέπει στο πρόσωπο του Καραγκούνη τον παίκτη που θα βοηθήσει με την εμπειρία του και της παραστάσεις του την Φούλαμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.