Και επίσημα στη Φούλαμ ο «Κάρα»!

Παίκτης της Φούλαμ από την Τρίτη ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο τέως αρχηγός του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε και επίσημα στο site της αγγλικής ομάδας.

Παίκτης της Φούλαμ από την Τρίτη ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο τέως αρχηγός του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε και επίσημα στο site της αγγλικής ομάδας.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, που φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ομάδας, είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι πλέον παίκτης της Φούλαμ και ενθουσιασμένος για τη νέα μου πρόκληση στην Αγγλία και στην Premier League. Ανυπομονώ να εργαστώ υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Γιολ και να αγωνιστώ δίπλα σε φανταστικούς παίκτες που διαθέτει ο σύλλογος».

Για την έλευση του «Κάρα» μίλησε ο Ολλανδός προπονητής Μάρτιν Γιολ: «Ο Καραγκούνης έχει μια πλούσια καριέρα σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Είναι ένας παίκτης που ηγήθηκε στις ομάδες που αγωνίστηκε και είναι παγκόσμια αναγνωρίσιμος».

Η ανακοίνωση της Φούλαμ

«Η Φούλαμ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Γιώργου Καραγκούνη ως το τέλος της σεζόν.
Ο 35χρονος είναι αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ελλάδος, όπου αριθμεί 120 συμμετοχές ενώ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το EURO 2004.
Ο Καραγκούνης σημείωσε το νικητήριο γκολ ενάντια στη Ρωσία στα τελικά του EURO 2012 που χάρισε την πρόκριση στους Ελληνες.
Συνολικά έπαιξε σε 380 αγώνες με τον Παναθηναϊκό στην πενταετή παρουσία του. Εν μέσω των συμμετοχών του στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε από δύο σεζόν σε Ιντερ και Μπενφίκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.