Η Ρεάλ νίκησε 3-2 τη Μάντσεστερ Σίτι στην αυλαία του 4ου ομίλου του Champions League, αν και στο 85' ήταν πίσω στο σκορ με 2-1.

Η Ρεάλ νίκησε 3-2 τη Μάντσεστερ Σίτι στην αυλαία του 4ου ομίλου του Champions League, αν και στο 85′ ήταν πίσω στο σκορ με 2-1. Στο «Μπερναμπέου» αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, καθώς η «βασίλισσα» είχε περισσότερες από 30 τελικές προσπάθειες, αλλά για να κάνει την αρχή στο σκοράρισμα χρειάστηκε να περιμένει το τελευταίο τέταρτο του αγώνα.
 
Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε από τα πρώτα λεπτά στην αντίπαλό της ποιος θα είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν καν συμπληρωθούν 15 λεπτά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πέντε προσπάθειες για γκολ. Το γκολ δεν ήρθε ποτέ στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη επιβεβαιώθηκε ένας από τους πολλούς άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου. Ο Τζέκο που είχε περάσει σαν αλλαγή, με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σίτι που μέχρι τότε δεχόταν μεγάλη πίεση.
 
Η πίεση. αυξήθηκε στη συνέχεια και ο Μαρσέλο στο 76′ έφερε το ματς στα ίσα για τους Ισπανούς. Το απευθείας φάουλ του Κολάροφ στο 85′ με το οποίοι οι «πολίτες» έκαναν το 2-1 φάνηκε να γέρνει οριστικά την πλάστιγγα προς την πλευρά των φιλοξενούμενων. Η Ρεάλ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Μπενζεμά στο 87′ ισοφάρισε για δεύτερη φορά και ο Ρονάλντο βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 90′, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία ανατροπή για τους «μερένχες».
 
Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Κεντίρα (73′ Μόντριτς), Αλόνσο, Ντι Μαρία, Εσιέν (65′ Οζίλ), Ρονάλντο, Ιγουαΐν (73′ Μπενζεμά)

Μάντσεστερ Σ.: Χαρτ, Μαϊκόν (74′ Σαμπαλέτα), Κομπανί, Νάστασιτς, Κλισί, Γκαρσία, Τουρέ, Μπάρι, Σίλβα (63′ Τζέκο), Νασρί (37′ Κολάροφ), Τέβες