Βλάοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο»

Αποστολή: Νίκος Τζουάννης
Έναν... φίλο από τα παλιά, θυμήθηκαν οι Σλοβένοι και ζήτησαν την άποψη του για τον αγώνα της Μάριμπορ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Γκόραν Βλάοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα Ekipα, μιλώντας με καλά λόγια για τους "πράσινους".

Αποστολή: Νίκος Τζουάννης
Έναν… φίλο από τα παλιά, θυμήθηκαν οι Σλοβένοι και ζήτησαν την άποψη του για τον αγώνα της Μάριμπορ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Γκόραν Βλάοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα Ekipα, μιλώντας με καλά λόγια για τους “πράσινους”, ενώ ο παλαίμαχος Κροάτης επιθετικός δίνει τον πρώτο λόγο στο Τριφύλλι για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

“Κατά τη γνώμη μου, η Μάριμπορ θα πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι με σεβασμό προς τον αντίπαλο και με την φιλοσοφία, ότι είναι…λίγο χειρότερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο εξαιτίας της ποιότητας των ποδοσφαιριστών, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν την ιστορία των δύο ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα επιτεύγματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αν η Μάριμπορ αντιμετωπίσει με τον σωστό τρόπο το παιχνίδι, έχει την ευκαιρία της να διεκδικήσει αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό” είπε μεταξύ άλλων ο Γκόραν Βλάοβιτς, που ανέλυσε την πρώην του ομάδα και μίλησε για την εικόνα που διαμόρφωσε για την Μάριμπορ από τις πρόσφατες αναμετρήσεις της με την Δυναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και για το σλοβένικο ποδόσφαιρο. 

“Θέλω να θυμάμαι μόνο τις καλές αναμνήσεις. Και έχω αρκετές από το πέρασμα μου από τον Παναθηναϊκό. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ήμουν στην ομάδα και έχουν αλλάξει πολλά. Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, είναι λογικό να επηρεάζει και το ποδόσφαιρο. Γνωρίζω ότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος, όμως ο Παναθηναϊκός παραμένει Παναθηναϊκός” είπε ο Βλάοβιτς, ενώ μίλησε και για την αγωνιστική κατάσταση του Τριφυλλιού: “Όταν μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, τότε είναι ακόμα πιο επικίνδυνη. Γιατί αυτό σημαίνει ότι έχει πληγωθεί ο εγωισμός και θα προσπαθήσει πιο σκληρά και με μεγαλύτερη ένταση στο γήπεδο για να επιστρέψει στις νίκες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.