Ο Τύπος της Σλοβενίας γράφει για τον Παναθηναϊκό

Αποστολή: Νίκος Τζουάννης
Το ματς της Μάριμπορ απέναντι στον Παναθηναϊκό κεντρίζει τα βλέμματα στην Σλοβενία και μονοπωλεί το ενδιαφέρον του σλοβένικου τύπου.

Αποστολή: Νίκος Τζουάννης
Το ματς της Μάριμπορ απέναντι στον Παναθηναϊκό κεντρίζει τα βλέμματα στην Σλοβενία και μονοπωλεί το ενδιαφέρον του σλοβένικου τύπου. Σε όλες τις εφημερίδες της χώρας, η αποψινή αναμέτρηση είναι πρώτο θέμα, ενώ υπάρχουν αναλυτικά ρεπορτάζ και για τον Παναθηναϊκό.

Τι γράφουν οι Σλοβένοι:

Ekipa:”Έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Οι Βιόλα αντιμετωπίζουν τους Έλληνες και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ” είναι ο τίτλος της σλοβένικης αθλητικής εφημερίδας. Η Ekipa έχει εκτενέστατο ρεπορτάζ για τον αποψινό αγώνα, τόσο από την Μάριμπορ, όσο και από τον Παναθηναϊκό, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του σλοβένικου συλλόγου, Ζλατκο Ζάχοβιτς, ο οποίος μιλάει για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Sportske Novosti: “Η Μάριμπορ πιστεύει στην νίκη” αναφέρει η κροάτικη αθλητική εφημερίδα της Σλοβενίας, ενώ πρωτοσέλιδο “χτύπημα” είναι και δηλώσεις του Ζάχοβιτς. Πάντως στις σελίδες της, ασχολείται περισσότερο με την Ντιναμό Ζάγκρεπ και την ήττα των Κροατών από την Πόρτο στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Vecer: “Ίδια διοργάνωση, διαφορετική Μάριμπορ”. Η μεγαλύτερη πολιτική εφημερίδα της πόλης, ελπίζει πως οι Βιόλα θα κάνουν την πρώτη τους νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αφιερώνει το πρωτοσέλιδο της, στο καμάρι της πόλης. Στις αθλητικές σελίδες υπάρχει ρεπορτάζ από τις χθεσινές συνεντεύξεις τύπου, καθώς και αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό και τα ευρωπαϊκά του επιτεύγματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.