Πατάει γερά στη γη ο Σιμεόνε

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να παραμένει αήττητη στην Πριμέρα Ντιβισιόν μετά από επτά αγωνιστικές, αλλά ο προπονητής της Ντιέγκο Σιμεόνε αρνείται να πετάξει στα σύννεφα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να παραμένει αήττητη στην Πριμέρα Ντιβισιόν μετά από επτά αγωνιστικές, αλλά ο προπονητής της Ντιέγκο Σιμεόνε αρνείται να πετάξει στα σύννεφα. 
 
Οι «ροχιμπλάνκος» πηγαίνουν στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τη Βαγιαδολίδ όντας στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.
 
«Το γεγονός ότι το κοινό είναι προδιατεθειμένο θετικά απέναντι σε αυτή την ομάδα είναι υγιές, καλό και ευχάριστο. Αυτά που έχουμε πετύχει όμως ανήκουν στο παρελθόν και αυτό που έχει σημασία είναι το παρόν και το μέλλον. Είμαστε και εμείς χαρούμενοι, όταν οι οπαδοί μας είναι χαρούμενοι, αλλά ταυτόχρονα ζούμε και την πραγματικότητα, η οποία είναι το σήμερα. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά», σχολίασε ο Αργεντινός τεχνικός.
 
«Η Βαγιαδολίδ παίζει πολύ καλά και οι παίκτες της έχουν δείξει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ότι έχουν φιλοδοξίες. Πρόκειται για μία αντίπαλο που έχει καλό κέντρο και πολλούς παίκτες που μπορούν να χειριστούν την μπάλα πολύ καλά», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.