Έχει τον τρόπο της

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και πρώτη εκτός έδρας πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας 1-0 της Άστον Βίλα στο Μπέρμινχαμ.

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και πρώτη εκτός έδρας πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας 1-0 της Άστον Βίλα στο Μπέρμινχαμ. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Τότεναμ, διατήρησαν το μηδέν στην άμυνα και χωρίς να κάνουν πολλές ευκαιρίες κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από το «Βίλα Παρκ» χάρη στο τέρμα του Γιανουζάι από το 29’. 

Ο Βέλγος έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μάτα, απέφυγε εντυπωσιακά τον αντίπαλο του μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση με πλασέ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι διαχειριστήκαν εξαιρετικά το προβάδισμα και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, όμως ο Ντεπάι αστόχησε σε τετ α τετ και έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη. 

Έτσι, στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι πίεσαν την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Ρομέρο και η Γιουνάιτεντ έφυγε με το «τρίποντο» από το Μπέρμινχαμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.