Οτι η Τσέλσι θα κέρδιζε το χάλι της Αστον Βίλα το γνωρίζαμε, αυτό που δεν ξέραμε ήταν το σκορ. Τελικά οι "μπλε" νίκησαν 4-0 τους σχεδόν υποβιβασμένους "χωριάτες" με τον Αλεξάντρε Πάτο να κάνει ντεμπούτο και να σημειώνει και το πρώτο του γκολ ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι.

Οτι η Τσέλσι θα κέρδιζε το χάλι της Αστον Βίλα το γνωρίζαμε, αυτό που δεν ξέραμε ήταν το σκορ. Τελικά οι “μπλε” νίκησαν 4-0 τους σχεδόν υποβιβασμένους “χωριάτες” με τον Αλεξάντρε Πάτο να κάνει ντεμπούτο και να σημειώνει και το πρώτο του γκολ ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι.

Για τους γηπεδούχους, τι να πει κανείς. Ακόμα και οι οπαδοί τους δεν ξέρουν πια πως να συνπεριφερθούν. Ακολουθούν μια ομάδα με έναν πρόεδρο που προσπαθεί απεγνωσμένα να την πουλήσεις, είδαν ένα από τα αστέρια τους, τον Αγκμπονλαχόρ να καπνίζει ανέμελος στο Ντουμπάι και τους παίκτες που αγωνίζονται να μην μπορούν να αλλάξουν μια πάσα. 

Τους γιούχαραν, τους αποδοκίμασαν φωνάζοντας τα ονόματά τους, σήκωσαν πλακάτ που έγραφαν “Περήφανη ιστορία. Τι μέλλον;”, αλλά όλα αυτά δεν μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχουμε να πούμε πολλά. Ο Λόφτους-τσικ άνοιξε το σκορ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα, και ο Πάτο πέτυχε το 2-0 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με πέναλτι. Στοο δεύτερο μέρος “καθάρισε” ο Πέδρο με δυο προσωπικά γκολ που σημειώθηκαν πριν τη συμπλήρωση της πρώτης μισής ώρας αγώνα. 

Το αποτέλεσμα
Αστον Βίλα – Τσέλσι 0-4
0-1 Λόφτους-Τσικ (26)
0-2 Πάτο πέναλτι (45+3)
0-3 Πέδρο (46)
0-4 Πέδρο (59)
 
Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χάτον στο 85′