“Χωριάτης” και επίσημα ο Τραορέ

Την απόκτηση του Αντάμα Τραορέ ανακοίνωσε την Παρασκευή η διοίκηση της Άστον Βίλα.

Την απόκτηση του Αντάμα Τραορέ ανακοίνωσε την Παρασκευή η διοίκηση της Άστον Βίλα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «χωριάτες» και φάνηκε χαρούμενος με τη μετεγγραφή του στην αγγλική ομάδα. Το κόστος της μετεγγραφής έφτασε τελικά τα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο 19χρονος ανήκει στο σύλλογο για τα επόμενα πέντε χρόνια από την Μπαρτσελόνα. Ο Τραορέ, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης αποτελεί τη 10η μετεγγραφή αυτό το καλοκαίρι».

Ο Τραορέ τόνισε για τη μετεγγραφή του: «Είναι τιμή για εμένα. Ο σύλλογος έδειξε έντονο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή και με έκανε να αισθανθώ σημαντικός στον ρόλο που θα έχω στην ομάδα. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην Μπαρτσελόνα που με βοήθησε να εξελιχθώ ως παίκτης και άνθρωπος».

Τέλος, ο Τιμ Σέργουντ, τεχνικός της αγγλικής ομάδας δήλωσε: «Είναι κάποιος που εξετάζω καιρό. Έχει πολύ καλά φυσικά προσόντα, είναι δυνατό παιδί, πολύ γρήγορο και δυναμικό. Αυτοί οι παίκτες μετρούνται στα δάχτυλα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που διάλεξε την Βίλα για να συνεχίσει να αναπτύσσεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.