Δεν το... κουνάει από την Αγγλία ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός που ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό ανανέωσε τη συνεργασία του με την Έβερτον υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Δεν το… κουνάει από την Αγγλία ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός που ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό ανανέωσε τη συνεργασία του με την Έβερτον υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για αποχώρηση του Μιραλάς από την Έβερτον, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Ο Βέλγος αν και βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αποδέχτηκε την πρόταση της Έβερτον για νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα «ζαχαρωτά». 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Το έκανα γιατί θέλω να κερδίσω ένα τρόπαιο με την Έβερτον. Είμαι σε μια καλή ομάδα και μου αρέσει που θα συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Πλέον συγκεντρώνομαι στο μέλλον με την ομάδα μου, αρχής γενομένης με την Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε ο Μιραλάς μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. 

Στα τρία χρόνια που αγωνίζεται στην Έβερτον, ο Μιραλάς μετρά 106 συμμετοχές και 28 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.