Κοντρέρας: «Το πιστέψαμε και κερδίσαμε»

Στην μαχητικότητα των παικτών του Ολυμπιακού μετά το 1-0 της Μονπελιέ στάθηκε και ο Κοντρέρας στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Στην μαχητικότητα των παικτών του Ολυμπιακού μετά το 1-0 της Μονπελιέ στάθηκε και ο Κοντρέρας στις δηλώσεις του μετά το ματς.

«Είναι αλήθεια πως δυσκολευόμαστε στο γκολ, όμως σήμερα πήραμε τη νίκη. Σε ψυχολογία σημαίνει πολλά για εμάς. Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Δεν ήταν ότι πιο καλό μπορούσαμε.

Όμως οι τρεις βαθμοί μας βάλουν στο… κόλπο της πρόκρισης. Μας κρατούν στο παιχνίδι για την πρόκριση. Σε προσωπικό επίπεδο δεν με ενδιαφέρει να μιλήσω. Δεν θα πω κάτι για μένα.

Με την βοήθεια των συμπαικτών μου πήγαμε καλά. Ήταν μία σημαντική ομάδα δουλειά. Πρέπει να βελτιωθούμε ως προς την αντιμετώπιση ενός αγώνα. Μας λείπει αυτό.

Ξεκινήσαμε με άσχημο τρόπο το παιχνίδι. Δεχθήκαμε γκολ και αρχίσαμε να κυνηγάμε το ματς. Δεν θεωρώ ότι παίξαμε με την… φωτιά, γιατί έτσι είναι η διοργάνωση. Πρέπει να παλέψεις μέχρι το τέλος. Εμείς συνεχίσαμε. Παλέψαμε, το πιστέψαμε και νικήσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.