Φάρμακο από την… Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (20:05, novasports.gr) την Λάτσιο και ψάχνει την καλή εμφάνιση και τη νίκη για να αντιστρέψει το κλίμα στις τάξεις του.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (20:05, novasports.gr) την Λάτσιο και ψάχνει την καλή εμφάνιση και τη νίκη για να αντιστρέψει το κλίμα στις τάξεις του. Οι πράσινοι καλούνται να φορέσουν το ευρωπαϊκό του κοστούμι και να παρουσιαστούν ανώτεροι από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους, κυρίως για να μην χάσουν τις ελπίδες τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά και για να αποδείξουν ότι έχουν τις δυνατότητες να κάνουν κάτι καλό.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του, δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις και παράλληλα να ικανοποιήσουν και τον κόσμο τους, που περιμένει από την ομάδα του να δει και πάλι κάποια ευρωπαϊκή επιτυχία, όπως τόσες και τόσες στο παρελθόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στα πλάνα του. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης και στην άμυνα οι Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες και Σπυρόπουλος. Αμυντικό χαφ θα τοποθετήσει τον Βιτόλο και από κει και πέρα αρχίζουν τα ερωτηματικά. Λαγός και Ζέκα έχουν προβάδισμα για τις άλλες δύο θέσεις των χαφ.

Στην επίθεση, σίγουροι είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό και μία θέση θα παιχθεί ανάμεσα σε Τοτσέ και Φορναρόλι για την κορυφή με τον δεύτερο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά να μην αποκλείεται και η έκπληξη με τον Ισπανό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.