Κοντά στην Άστον Βίλα ο Μπερμπάτοφ

Μετά από ενάμιση χρόνο στη Γαλλία και τη Μονακό, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Αγγλία, καθώς είναι σε διαπραγματεύσεις με την Άστον Βίλα.

Μετά από ενάμιση χρόνο στη Γαλλία και τη Μονακό, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Αγγλία, καθώς είναι σε διαπραγματεύσεις με την Άστον Βίλα. 

Ο 34χρονος επιθετικός, που το τελευταίο διάστημα απασχόλησε έντονα την ελληνική φίλαθλη κοινή γνώμη, καθώς φερόταν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «express.co.uk», ο Βούλγαρος φορ είναι σε προχωρημένες επαφές με τους ιθύνοντες της Άστον Βίλα και τη Δευτέρα θα μεταβεί στο Μπέρμιγχαμ για να έχει τις τελικές συζητήσεις και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Το διάστημα που αγωνίστηκε στη Γαλλία με την Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ ο Μπερμπάτοφ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, μετρώντας 53 εμφανίσεις και 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Σημειώνεται πως στο παρελθόν ο Βούλγαρος φορ έχει αγωνιστεί ξανά στην Αγγλία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, φορώντας κατά χρονική σειρά τις φανέλες των Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φούλαμ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.