Από την... καταστροφή στην (προσωρινή;) ηρεμία επέστρεψε η Αρσεναλ με την καθαρή νίκη της με 2-0 επί της Εβερτον στο "Γκούντισον Παρκ". Με τη λήξη του αγώνα βρισκόταν στο -8 από τη Λέστερ.

Από την… καταστροφή στην (προσωρινή;) ηρεμία επέστρεψε η Αρσεναλ με την καθαρή νίκη της με 2-0 επί της Εβερτον στο “Γκούντισον Παρκ”. Με τη λήξη του αγώνα βρισκόταν στο -8 από τη Λέστερ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι, κυριάρχησαν στην αναμέτρηση και περιόρισαν τους γηπεδούχους καθαρά σε παθητικό ρόλο. Η Εβερτον κατάφερε να δημιουργήσει όλες κι όλες δυο ευκαιρίες. Η Αρσεναλ, ούσα στα σχοινιά μετά τους αποκλεισμούς από Τσάμπιονς Λιγκ και FA Cup δεν είχε καμία διάθεση να παίξει με τη διάθεση των ήδη εκνευρισμένων οπαδών της. Μπήκε δυνατά, προηγήθηκε μόλις στο 7′ με ωραία προσπάθεια του Γουέλμπεκ και έκανε το 2-0 λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους χάρις σε γκολ του νεαρού Αϊγόμπι. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε, οι “κανονιέρηδες” είχαν κάποιες φάσεις για να σημειώσουν και τρίτο τέρμα, αλλά το σκορ παρέμεινε 0-2.

Το αποτέλεσμα
Εβερτον – Αρσεναλ 0-2
0-1 Γουέλμπεκ (7)
0-2 Αϊγόμπι (42)