Έκαναν το καθήκον τους οι “ροχιμπλάνκος”

Η Ατλέτικο επικράτησε με 3-1 της Οσασούνα και με την 8η νίκη της σε 9 ματς στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι σε αυτή της Παμπλόνα, με τον Μιράντα να ανοίγει το σκορ στο 31' και τον Ραούλ Γκαρσία να διπλασιάζει τα τέρματα της Ατλέτικο στο 35'.

Η Ατλέτικο επικράτησε με 3-1 της Οσασούνα και με την 8η νίκη της σε 9 ματς στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι σε αυτή της Παμπλόνα, με τον Μιράντα να ανοίγει το σκορ στο 31′ και τον Ραούλ Γκαρσία να διπλασιάζει τα τέρματα της Ατλέτικο στο 35′.

Το ημίχρονο έληξε 2-1 χάρη στο γκολ του Λαμά στο 43′ για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Φαλκάο στο 73′ κλείδωσε την κατάκτηση των 3 βαθμών διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα με το 10ο φετινό του γκολ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Γκοντίν, Μιράντα, Φιλίπε, Μάριο Σουάρεθ, Γκάμπι, Ροντρίγκεθ (79′ Τιάγκο), Μπελόζογλου (57′ Αντριάν), Ραούλ Γκαρσία (61′ Τουράν), Φαλκάο

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Οϊέρ, Λόλο, Αρίμπας, Νάνο, Ανάν (80′ Γιορέντε), Πουνιάλ, Τιμόρ, Αρμεντέρος, Σόλα, Λαμά (72′ Θεχούδο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.