«Κλέφτρα» ονόματι Μάλαγα… (Video)

Αν έχεις τύχη διάβαινε... λέει ο λαός, μια παροιμία που ταιριάζει γάντι στη Μάλαγα, η οποία είδε τη Μίλαν να έχει 19 τελικές προσπάθειες για γκολ, με τις 13 εξ αυτών στο στόχο, αλλά τελικά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Μιλάνο σκοράροντας στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε!

Αν έχεις τύχη διάβαινε… λέει ο λαός, μια παροιμία που ταιριάζει γάντι στη Μάλαγα, η οποία είδε τη Μίλαν να έχει 19 τελικές προσπάθειες για γκολ, με τις 13 εξ αυτών στο στόχο, αλλά τελικά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Μιλάνο σκοράροντας στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε!
 
Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους η άμυνα των γηπεδούχων πιάστηκε στον ύπνο από την πάσα του Ισκο και ο Ελισέου με έξοχο πλασέ πέτυχε το 0-1 κόντρα στη ροή του αγώνα.
 
Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Πάτο στο 73′ με κεφαλιά από ασίστ του Εμάνουελσον. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα που δέχθηκε η Μάλαγα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στη συνέχεια οι Ιταλοί πίεσαν και για δεύτερο γκολ, αλλά έπεσαν πάνω στον πολύ καλό Καβαγέρο. Ετσι, η ομάδα του Αλέγκρι έμεινε στη δεύτερη θέση και στο -5 από τη σημερινή τους αντίπαλο που ήδη σκέφτεται την κλήρωση στην επόμενη φάση, αλλά έχει σε απόσταση αναπνοής και νολής αντίστοιχα τις Αντερλεχτ και Ζενίτ να την καταδιώκουν.
 
Μίλαν: Αμπιάτι, Αμπάτε (6′ Ντι Σίλιο), Μπονέρα, Μεξές, Κονστάν, Ντε Γιονγκ, Μοντολίβο, Εμάνουελσον (80′ Ρομπίνιο), Μπόγιαν, Ελ Σααράουι (62′ Μπόατενγκ), Πάτο
 
Μάλαγα: Καβαγέρο, Χεσούς Γκάμεθ, Ντεμιτσέλις, Ουέλιγκτον, Σέρχιο Σάντσεθ, Ιτούρα (75′ Τουλαλάν), Καμάτσο, Χοακίν (82′ Σέμπα), Ισκο, Ελισέου, Σαβιόλα (69′ Σάντα Κρουζ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.