Μασάντο: “Τα πάντα είναι πιθανά”

Χαρούμενος που έχει πετύχει τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού μπροστά στον κόσμο της ομάδος του, τόνισε πως είναι ο Μασάντο.

Χαρούμενος που έχει πετύχει τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού μπροστά στον κόσμο της ομάδος του, τόνισε πως είναι ο Μασάντο. Ο Πορτογάλος, που άνοιξε το σκορ στη νίκη επί της Μονπελιέ, συμπλήρωσε στις δηλώσεις στο Νίκο Γαβαλά πως οι πρωταθλητές παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνονται. 

Είμαι χαρούμενος που πέτυχα αυτά τα δύο γκολ. Εψαχνα τα γκολ από την αρχή και χαίρομαι που τα πέτυχα τα δύο αυτά τέρματα μπροστά στον κόσμο μας. Είναι μία πολύ καλή μέρα για όλους μας και ξεκινάμε να σκεφτόμαστε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα πάντα είναι πιθανά. Δείξαμε και σήμερα ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και θα πάμε στη Γερμανία για το θετικό αποτέλεσμα. 

Ο Ολυμπιακός παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται. Βελτιώνουμε την ομάδα μας και βελτιωνόμαστε και εμείς στο παιχνίδι μας. Δείχνουμε ότι είμαστε καλύτερα από ότι στη αρχή του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.