Κουκ: «Νίκη πάση θυσία»

Η Αρμάνι Τζινς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τον Ομάρ Κουκ να τονίζει πως η ομάδα του Μιλάνο θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Η Αρμάνι Τζινς  αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τον Ομάρ Κουκ να τονίζει πως η ομάδα του Μιλάνο θέλει πάση θυσία τη νίκη. Παράλληλα εξέφρασε τον σεβασμό του στον πρωταθλητή Ευρώπης αλλά εξήγησε πως αυτή τη στιγμή  δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος της Αρμάνι Τζινς.

«Ηττηθήκαμε στην τελευταία εντός έδρας υποχρέωσή μας και δεν επιτρέπονται νέα λάθη. Η υπεράσπιση της έδρας είναι σημαντικός παράγοντας στον πιο δύσκολο όμιλο της Ευρωλίγκας. Ήδη κάναμε ένα λάθος και δε σκοπεύουμε να το επαναλάβουμε. Ο Ολυμπιακός είναι ο κάτοχος του τροπαίου, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Όλα έχουν να κάνουν με την εκτέλεση και τη συγκέντρωση. Ευελπιστώ ο κόσμος να έρθει και να μας στηρίξει, είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε πάση θυσία», ήταν τα λόγια του Ομάρ Κουκ στη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.