Φαν Χάαλ: «Πιο σημαντικό από ποτέ»

Ο Λουί Φαν Χάαλ χαρακτήρισε πιο σημαντικές από ποτέ τις αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Λουί Φαν Χάαλ χαρακτήρισε πιο σημαντικές από ποτέ τις αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι»  φιλοξενούνται αύριο από τους μισητούς γείτονές τους στο πλαίσιο της φάσης των «16» του θεσμού και ο Ολλανδός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι το γεγονός ότι πρόκειται για ματς στο πλαίσιο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, δεν αφαιρεί τίποτα από την αίγλη της.

«Πρέπει να κερδίσουμε, δεν έχει σημασία αν πρόκειται για διοργάνωση κυπέλλου. Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ είναι πάντα ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι ιστορικό και τώρα ακόμα περισσότερο γιατί οι δύο ομάδες παλεύουν για μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρατηρώ ότι κάποιοι έχουν αρνητική άποψη για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά απέναντι σε μία ομάδα όπως η Μίντιλαντ, είχαμε 58.000 κόσμο. Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτιμούν τη διοργάνωση. Πόσοι οπαδοί νομίζετε ότι θα είναι στο ”Όλντ Τράφορντ” απέναντι στη Λίβερπουλ; Εγώ νομίζω μάλλον 75.000. Επίσης η Λίβερπουλ έχει κάνει sold out, οπότε είναι δύο πολύ σημαντικά ματς και για τις δύο ομάδες».

Ο Φαν Χάαλ δεν δίνει σημασία στο γεγονός ότι έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα ως τεχνικός της Γιουνάιτεντ:

«Όταν γράφετε κάτι τέτοιο, είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους παίκτες μου να κερδίσουν την πέμπτη μάχη, οπότε μην το γράφετε! Είναι περίεργο που έχουμε κερδίσει τόσες φορές τη Λίβερπουλ με εμένα, αλλά το καλύτερο για μένα είναι η εκτίμηση των οπαδών».

Τέλος, ο Ολλανδός τόνισε ότι ο Αντόνιο Βαλέντσια επιστρέφει από τραυματισμό μετά από καιρό και θα είναι στην αποστολή, αντίθετα με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, παρά την επιστροφή του στις προπονήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.