Μπορούσε και τη νίκη…

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική του NextGen Series. Οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν στο δεύτερο μέρος να πετύχουν ακόμα ένα γκολ, καθώς έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Προκλητικοί οι Γάλλοι, οι οποίοι τελείωσαν το ματς με εννιά παίκτες.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική του NextGen Series. Οι “ερυθρόλευκοι” θα μπορούσαν στο δεύτερο μέρος να πετύχουν ακόμα ένα γκολ, καθώς έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Προκλητικοί οι Γάλλοι, οι οποίοι τελείωσαν το ματς με εννιά παίκτες.

Η Μαρσέιγ έδειχνε να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά και να γίνεται επικίνδυνη με τον Ντιόπ, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Στορκ ανέβαζαν την απόδοση τους. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο σκαφτό πλασέ του Ντιόπ, όμως η αντίδραση του Ολυμπιακού ήρθε λίγη ώρα αργότερα με τον Ιωαννίδη (45′) να περνάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και από τα δεξιά της περιοχής να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Λεάντρο και Καραγκούνης στα μετόπισθεν έδειχναν να είναι ανίκητοι στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα η Μαρσέιγ να μην απειλήσει ιδιαίτερα τον Βλάχο. Αντίθετα οι “ερυθρόλευκοι” άγγιξαν το γκολ δύο φορές. 

Στο 63′ ο Διμακάκος επιχείρησε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Σι έδιωξε, ενώ στο 782′ ο Ιωαννίδης έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκίνο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στα μέσα του δευτέρου μέρους ο Ντιόπ έφυγε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς το γύρισε το πόδι. Από εκεί και πέρα οι Γάλλοι ξέφυγαν και άρχισαν να κλωτσούν όποιον βρισκόταν μπροστά τους. Ο Σαρλς στο 84′ κλώτσησε τον Λύρα στο γόνατο και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Μάλιστα όπως έφευγε κλώτσησε και την μπάλα πάνω στον Ιωαννίδη. Στο 89′ ο Σπαρανιά δύο λεπτά μετά την είσοδο του στην αναμέτρηση, είδε και αυτός την κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Λύρα.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι Γάλλοι παίκτες προκαλούσαν τους φιλάθλους, ωστόσο μέχρι να πάνε στα αποδυτήρια άλλαξαν τη στάση τους και ζητούσαν συγνώμη για τη συμπεριφορά τους. Τελικά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τους χάρισαν το χειροκρότημα.

Ολυμπιακός: Βλάχος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης (39′ λ.τ. Δημακάμος), Βούρος, Λεάντρο, Ε. Σιόπης, Δ. Σιόπης (81′ Πασαλίδης), Βουτσιώτης (61 Τζίνο), Ιωαννίδης, Σουκιάς (39′ Παπασάββας) (81′ Βέργος) Λύρας

Μαρσέιγ: Σι, Εμρουτζά, Ποπέσκου, Σαρλς, Μεντί, Μασινί, Ζομπεγιό (89′ Ρολάντ), Ντιόπ (58 λ.τ. Αλί), Ανανί (70′ Πομιέ), Λοϊακονό (88′ Σπαρανιά), Πομιέ (70′ Κισακού).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.