Μαχμούτι: “Ο Ολυμπιακός είναι σε φόρμα”

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη (22/11) την Αναντολού Εφές και ο Οκτάι Μαχμούτι παραδέχθηκε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ότι οι Πειραιώτες είναι φορμαρισμένοι, αλλά όχι ανίκητοι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη (22/11) την Αναντολού Εφές και ο Οκτάι Μαχμούτι παραδέχθηκε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ότι οι Πειραιώτες είναι φορμαρισμένοι, αλλά όχι ανίκητοι.

Οι δηλώσεις του Μαχμούτι στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

“Μετά από τα πρώτα ματς, όλες οι ομάδες δείχνουν πλέον το πραγματικό τους πρόσωπο. Έτσι νομίζω συμβαίνει και με τον Ολυμπιακό που έχει βρει την φόρμα του. Εμείς, όπως και στον πρώτο αγώνα, θα αντιμετωπίσουμε το ματς με συγκεκριμένο πλάνο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κερδίσουμε» ήταν τα λόγια του Τούρκου κόουτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Από τη μεριά του ο Σεμίχ Ερντέν υποστήριξε πως «νικήσαμε στον πρώτο αγώνα τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, αλλά αν μείνουμε σε εκείνο το αποτέλεσμα, θα κάνουμε μεγάλο λάθος. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Αυτό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Παίζουμε εκτός. Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη στην έδρα του, αλλά το ίδιο θέλουμε και εμείς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.