Τέλος ο Νίκολας από την ΤΣΣΚΑ

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί ο Ντρου Νίκολας όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ρωσικού συλλόγου.

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί ο Ντρου Νίκολας όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ρωσικού συλλόγου. Μετά την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, όπου δεν κατάφερε να στεριώσει, ο Αμερικανός γκαρντ δεν έπεισε ούτε τους Ρώσους με την απόδοση του και το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ λύθηκε κοινή συναινέσει.

«Είχαμε πολλές ελπίδες για το Ντρου όταν τον αποκτήσαμε, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να δείξει τον καλύτερό του εαυτό και έχασε στον ανταγωνισμό με τους συμπαίκτες του. Πάντως δεν είχαμε κανένα παράπονο για την αφοσίωσή του και την εργατικότητά του στις προπονήσεις. Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθεια που έδωσε στην ομάδα και το προπονητικό τιμ.

Καταλαβαίνουμε πως δεν θα ήταν δίκαιο να κρατήσουμε έναν παίκτη με τόσο μεγάλο όνομα στον πάγκο, κάτι που θα έκανε την ψυχολογική πίεση πάνω του ακόμη μεγαλύτερη. Του ευχόμαστε ειλικρινά να βρει μια ομάδα που θα του ταιριάζει και να συνεχίσει την πετυχημένη καριέρα του», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν μετά το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Μοσχοβιτών, Ετόρε Μεσίνα ανέφερε: «Λυπάμαι που δεν είχε αποτέλεσμα η συνεργασία μας. Εύχομαι στον Ντρου το καλύτερο για το μέλλον».

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού στην περίοδο που φόρεσε τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ είχε 0,5 πόντους, 0,5 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ σε 4 αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα, 6,5 πόντους, 0,5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε δύο ματς της ρωσικής λίγκας και 7 πόντους, 0,7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 0,3 κλεψίματα σε τρεις εμφανίσεις στη VTB League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.