Μπεντ «ντύθηκε» ο Μπέντ-εκε

Νίκη-ανάσα, απέναντι στη Ρέντινγκ, σημείωσε η Άστον Βίλα με 1-0, για την 14η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ, με τον Κρίστιαν Μπέντεκε να σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 80΄ και να διαμορφώνει το σκορ.

Νίκη-ανάσα, απέναντι στη Ρέντινγκ, σημείωσε η Άστον Βίλα με 1-0, για την 14η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ, με τον Κρίστιαν Μπέντεκε να σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 80΄ και να διαμορφώνει το σκορ.

Ήταν η τρίτη νίκη των «χωριατών» στο φετινό πρωτάθλημα και μόλις η δεύτερη εντός έδρας, μετά το 2-0 επί της Σουόνσι στις 15 Σεπτεμβρίου. Η Βίλα άρχισε το παιχνίδι έχοντας παθητικό ρόλο, σε αντίθεση με τους «ρόγιαλς» που είχαν τρεις τελικές προσπάθειες πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.

Για ένα ακόμη ματς μέτριος ήταν ο Μπρετ Χόλμαν, με τον Άιρλαντ να τον αντικαθιστά στο 67΄ και να βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης των γηπεδούχων. Η κεφαλιά του Μπέντεκε στο 80΄ έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, δίνοντας «ανάσα» στον τεχνικό της Πολ Λάμπερτ, ο οποίος έβλεπε την γκρίνια γύρω από το πρόσωπό του να εντείνεται.

Ο προπονητής των «χωριατών», μάλιστα, για δεύτερη σερί φορά άφησε εκτός αποστολής τον επιθετικό Ντάρεν Μπεντ, χωρίς να έχει πρόβλημα τραυματισμού, επιλέγοντας για μία θέση στον πάγκο τον rookie επιθετικό Τζόρνταν Μπόουερι.

Ο Μπεντ αποτελεί τη μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία της Βίλα (22 εκατομμύρια λίρες από τη Σάντερλαντ), αλλά φαίνεται πώς δεν περιλαμβάνεται στα άμεσα, τουλάχιστον, σχέδια του προπονητή του. Με το 1-0 συνεχίστηκε το καλό σερί αποτελεσμάτων της Βίλα επί της Ρέντινγκ εντός έδρας, σημειώνοντας την ένατη σερί νίκη της από το 1911 στο Μπέρμιγχαμ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.