Εγινε της ανατροπής στο Μαντεϊσκι

Εβρεξε γκολ στο "Μαντεϊσκι" με τη Γιουνάιτεντ να αντιδρά και τις δύο φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Ρέντινγκ. Τελικά η ομάδα του Μάντσεστερ επικράτησε με 4-3 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα

Εβρεξε γκολ στο “Μαντεϊσκι” με τη Γιουνάιτεντ να αντιδρά και τις δύο φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Ρέντινγκ. Τελικά η ομάδα του Μάντσεστερ επικράτησε με 4-3 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις βαθμούς μπροστά από τη συμπολίτισσα, Μάντσεστερ Σίτι.

 

Το σύνολο του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον θα μπορούσε να είχε πανηγυρίσει και πέμπτο γκολ, όμως ο διαιτητής δεν καταλόγισε κανονικό τέρμα του Φαν Πέρσι.

 

Μόλις στο 8′ ο Ρόμπσον Κανού άνοιξε το σκορ, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Αντερσον ισοφάρισε σε 1-1 και στο 16′ ο Ρούνι με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες της Ρέντινγκ δεν το έβαλαν κάτω και στο 19′ ισοφάρισαν με τον Λε Φοντρ, ενώ στο 23′ κάθισαν σε θέση οδηγού στο σκορ με τον Μόρισον.

 

Τέσσερα λεπτά χρειάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πετύχει τη δεύτερη της ανατροπή στο παιχνίδι και την έβδομη στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 30′ Ο Ρούνι πέτυχε το 3-3 και συο 34′ ο Φαν Πέρσι διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

 

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Φεντερίτσι, Σόρεϊ, Μαριάπα, Μόρισον, Κάμινγκς, Λέιτζεργουντ, ΜακΆνουφ (79′ ΜακΚλίρλι), Ταμπ, Ρόμπσον – Κανού, Λε Φοντρέ, Ρόμπερτς (69′ Πογκρέμπνιακ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Λίντενγκααρντ, Ράφαελ (31′ Σμόλινγκ), Εβρά, Φέρντιναντ, Έβανς, Άντερσον (45′ Τζόουνς), Κάρικ, Γιανγκ, Φλέτσερ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι (74′ Γουέλμπεκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.