Την καλή εμφάνιση της Τότεναμ κρατάει ο Αντρέ Βίλας Μπόας, μετά τον αγώνα με τη Φούλαμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Την καλή εμφάνιση της Τότεναμ κρατάει ο Αντρέ Βίλας Μπόας, μετά τον αγώνα με τη Φούλαμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του για τις εμφανίσεις τους τον τελευταίο καιρό, ενώ συμπλήρωσε πως η προσοχή όλων στρέφεται στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τη Έβερτον, εκτός έδρας.

Αρχικά, ο τεχνικός των Λονδρέζων υπογράμμισε: «Κάναμε ένα καλό άλμα. Είναι σημαντικό που έχουμε ένα σερί νικών ειδικά με παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα. Παίξαμε καλά κόντρα σε κορυφαίες ομάδες και πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Την επόμενη εβδομάδα θα παίξουμε εκτός έδρας με την Έβερτον, σε ένα από τα πιο δύσκολα ταξίδια μας στην Premier League».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έρχονται από ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Γνωρίζουμε πως πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, αλλά είναι ευχάριστο να βλέπει τους παίκτες σε αυτό το επίπεδο σε μια καλή εβδομάδα για εμάς. Ήταν μια καλή εβδομάδα για τον σύλλογο και τους παίκτες που αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους. Ήταν πραγματικά απίστευτοι».