«Θέλουμε να γράψουμε ιστορία» (video)

Με δηλώσεις του στο Novasports και τον Νίκο Τζουάννη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα, αναφέρεται στο παιχνίδι πρόκρισης κόντρα στην Τότεναμ και στην δύσκολη προσπάθεια της ομάδας του στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

Με δηλώσεις του στο Novasports και τον Νίκο Τζουάννη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα, αναφέρεται στο παιχνίδι πρόκρισης κόντρα στην Τότεναμ και στην δύσκολη προσπάθεια της ομάδας του στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάν Ραμόν Ρότσα στο Novasports:
 
Θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να γράψει ιστορία στο Λονδίνο;
 
Το θέλουμε. Έτσι και αλλιώς στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός έχει γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα. Είναι μια δύσκολη αποστολή, γιατί βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση. Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και μετά και θα είναι μια δύσκολη αποστολή. Αλλά τα παιδιά αρχίζουν και πιστεύουν στις δυνατότητες τους, πιστεύουν στην ομάδα, πιστεύουν στον τρόπο που δουλεύουμε και στον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Θέλω να πιστεύω ότι την Πέμπτη θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Έτσι και αλλιώς, είναι όμορφο περιβάλλον να αγωνίζεσαι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πηγαίνουμε στην Αγγλία και θα παίξουμε κόντρα σε ένα σωματείο που δαπανεί πάρα πολλά χρήματα στους ποδοσφαιριστές και είναι μέσα στην πεντάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, που είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Αλλά και εμείς έχουμε πλούσια ιστορία στην Ευρώπη και ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί.
 
Στο Πόρτο αθετήσατε την υπόσχεση σας και γυρίσατε με το αεροπλάνο. Τώρα αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός τι θα κάνετε;

 
Πέρασαν τόσα χρόνια από εκείνο το παιχνίδι που ήταν και τότε κάτι άγνωστο για εμάς. Μια δύσκολη αποστολή. Όμως τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα του θα είναι καθοριστικό, αλλά πιο πολύ η εμφάνιση που θέλουμε να κάνουμε. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα παιχνίδι που έγινε πριν τόσα χρόνια. Το σημαντικότερο παιχνίδι για εμάς, είναι αυτό που ακολουθεί. Μπροστά μας είναι η Τότεναμ και ελπίζω τα παιδιά να είναι καλά, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Γιατί η δουλειά μας σχεδόν τελειώνει όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.