Να πιέζουν ψηλά θέλει από τους παίκτες της Βαλένθια, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως υπογράμμισε την Παρασκευή.

Να πιέζουν ψηλά θέλει από τους παίκτες της Βαλένθια, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως υπογράμμισε την Παρασκευή. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως θα χρειαστεί χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του στις «νυχτερίδες», ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με την Οσασούνα για το πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Συνάντησα κανονικά αποδυτήρια, στους παίκτες αρέσει να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουν και οι δικοί μου ποδοσφαιριστές είναι διατεθειμένοι να του κάνουν αυτό».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Είδα ότι η ομάδα, στον αγώνα που έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχε καλή νοοτροπία και ήταν συμπαγής στην άμυνα. Έχω μία ξεκάθαρη ιδέα για το τι θα ζητήσω, υπάρχουν πράγματα που απαιτούν χρόνο, όμως αυτό που μου αρέσει είναι η ομάδα μου να πιέζει ψηλά. Αυτές τις ημέρες  θα αρχίσω να μαθαίνω τους παίκτες. Δεν υπάρχει περιθώριο για σκληρές προπονήσεις, αυτό που προέχει είναι να μιλήσω με τους παίκτες και να γνωριστώ μαζί τους. Στο ποδόσφαιρο ζητάς πάντα από τους παίκτες να δίνουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Αυτή η ομάδα έχει διάθεση και ικανότητες».

Επίσης, ο Βαλβέρδε τόνισε για την Οσασούνα: «Η ομάδα υποφέρει μακριά από την έδρα της και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος, παίζουμε ματς το Σάββατο και έχουμε υποχρέωση προς τους οπαδούς και τον σύλλογο. Η έδρα της Οσασούνα αφιλόξενη για όλες τις ομάδες, καθώς παίζουν με μεγάλη ένταση στα παιχνίδια τους».