Τρεις αγωνιστικές στον Φελαϊνί

Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Μαρουάν Φελαϊνί επιβλήθηκε από την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αγγλίας για την «κεφαλιά» εκτός φάσης στον Ράιαν Σόουκρος της Στόουκ.

Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Μαρουάν Φελαϊνί επιβλήθηκε από την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αγγλίας για την «κεφαλιά» εκτός φάσης στον Ράιαν Σόουκρος της Στόουκ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση του Σαββάτου (15/12), με το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης να μένει στο 1-1. Η FA έκρινε πρόθεση στο χτύπημα του Βέλγου σούπερ σταρ0, που είναι ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας του Λίβερπουλ μέχρι στιγμής, στον αρχηγό των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να του επιβάλει την εν λόγω ποινή.

Ο Φελαϊνί θα λείψει από τα εξής κρίσιμα παιχνίδια για την Έβερτον: με Γουέστ Χαμ εκτός στις 22/12/12 και με Γουίγκαν (26/12/12), Τσέλσι (30/12/12) εντός . Θα επιστρέψει στις 2 Ιανουαρίου 2013 και στο εκτός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ.

Όπως διαβάσατε και σε προηγούμενη είδηση στο novasports.gr η ποινή μπορεί να χαρακτηριστεί… χάδι για τον Βέλγο, μια και κινδύνευε με εννέα αγώνες τιμωρίας λόγω της συμπεριφοράς του!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.