Τάμπακ: “Δεν είναι μόνο ο Σπανούλης”

Η Κάχα Λαμποράλ υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (27/12) για την 1η αγωνιστική του TOP-16 και ο Ζαν Τάμπακ ζήτησε από τους παίκτες του είναι να μην επικεντρωθούν μόνο στον Βασίλη Σπανούλη.

Η Κάχα Λαμποράλ υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (27/12) για την 1η αγωνιστική του TOP-16 και ο Ζαν Τάμπακ ζήτησε από τους παίκτες του είναι να μην επικεντρωθούν μόνο στον Βασίλη Σπανούλη.
 
“Εχω μεγάλο σεβασμό απέναντι σε όλους τους αντιπάλους μας και βεβαίως στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει επτά νίκες σερί και οι δύο ήταν εναντίον μας”, είπε αρχικά ο προπονητής της Κάχα Λαμποράλ  και συνέχισε: “Οι παίκτες μου έχουν δουλέψει πολύ, αλλά δεν πρόσεξα αν έχουν κάποιο ειδικό κίνητρο για το ματς. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αγώνα, από εκείνους για τους οποίους οι παίκτες προπονούνται όλη την σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα και δεν μιλάω μόνο για την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη. Δεν θέλω να παίξουμε μαγική άμυνα πάνω σε έναν παίκτη και να πληγωθούμε από κάποιον άλλο”.

“Το κλειδί είναι να κάνουμε λιγότερα λάθη, πάνω στα πράγματα στα οποία προπονούμαστε κάθε μέρα», δήλωσε στο τέλος αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.