Βίντιτς: «Φέργκιουσον ίσον σταθερότητα»

Στη δύσκολη πρόκληση που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει της αντικατάστασης του επί 26 χρόνια προπονητή της Αλεξ Φέργκιουσον, αναφέρθηκε ο Νεμάνια Βίντιτς.

Στη δύσκολη πρόκληση που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει της αντικατάστασης του επί 26 χρόνια προπονητή της Αλεξ Φέργκιουσον, αναφέρθηκε ο Νεμάνια Βίντιτς.

Ο 71χρονος Σκωτσέζος τεχνικός δεν έχει ανακοινώσει αν και πότε σκοπεύει να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων», αλλά το τελευταίο διάστημα επιμένουν οι φήμες  ότι η φετινή σεζόν θα είναι και η τελευταία του στο «Ολντ Τράφορντ».

«Είναι δύσκολο να πούμε τι θα συμβεί σε έναν σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει οικοδομηθεί με γνώμονα τη σταθερότητα. Απόδειξη ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή αρκετοί παίκτες που δουλεύουν με τον Φέργκιουσον εδώ και δέκα χρόνια», σχολίασε ο Σέρβος αμυντικός.

«Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή τη σταθερότητα. Θα είναι τεράστια η πρόκληση και για την ομάδα και για τον προπονητή που θα έρθει εδώ για να αντικαταστήσει τον Φέργκιουσον. Υπάρχει όμως μεγάλη υποστήριξη από τη διοίκηση και τους οπαδούς και θα δώσουμε στον νέο τεχνικό ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσει καλά. Για την ώρα πάντως, δε χρειάζεται να κάνουμε τέτοιες σκέψεις», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.