«Ιδιαίτερα τα ντέρμπι με τη Λίβερπουλ»

Στην ιδιαιτερότητα των αγώνων με τη Λίβερπουλ στάθηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος μίλησε και για τον Ρονάλντο.

Στην ιδιαιτερότητα των αγώνων με τη Λίβερπουλ στάθηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος μίλησε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε πως στο ντέρμπι θα συγκρουστούν οι δυο πιο επιτυχημένοι σύλλογοι της Αγγλίας, ενώ αναφέρθηκε και στην περσινή συμπεριφορά του Λουίς Σουάρες.

Αρχικά, ο Φέργκιουσον δήλωσε: «Πάντα υπάρχει συγκεκριμένη ατμόσφαιρα σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, απλά επειδή η ιστορία ανάμεσα σε δύο συλλόγους, του δυο πιο επιτυχημένους στη χώρα. Αυτό φέρνει τη δική του συζήτηση όσον αφορά το προφίλ και τα όσα λέγονται πριν το ματς. Πέρυσι υπήρξε το ατυχές περιστατικό με τη συμπεριφορά του Σουάρες. Ελπίζω ότι και οι δύο ομάδες το έχουν αφήσει πίσω».

Στην συνέχεια, ο Σκωτσέζος τεχνικός δήλωσε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η ωριμότητα φέρνει πολλά πράγματα. Όταν πήγα να τους δω στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, κάποιες αποφάσεις του όσον αφορά τις πάσες ήταν λαμπρές. Πάσα με τη μία, καλές σέντρες. Στα έξι χρόνια που τον είχαμε το παιχνίδι του εξελισσόταν συνεχώς και ήταν εκπληκτικός. Τώρα βλέπεις τον τέλειο παίκτη. Οι αποφάσεις που παίρνει, η ωριμότητά του, η εμπειρία και όλες οι σπουδαίες ικανότητες που έχει τον κάνουν τον πλήρη παίκτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.