Ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για το Ζαχά

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Βιλφριντ Ζαχά είναι, πλέον, επίσημο.

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Βιλφριντ Ζαχά είναι, πλέον, επίσημο. Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κόκκινων διαβόλων», Ντέιβιντ Γκιλ, επιβεβαίωσε πως η ομάδα του είναι μεταξύ αυτών που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του επιθετικού της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος από τα τμήματα ακαδημίας του συλλόγου κατάφερε να γίνει διεθνής με την εθνική Αγγλίας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μάλιστα, η Γιουνάιτεντ έχει κι ένα μικρό προβάδισμα στην υπόθεση έναντι των Άρσεναλ και Τότεναμ, καθώς στην προσφορά που έχουν καταθέσει προτίθενται να αφήσουν δανεικό τον παίκτη στην Κρίσταλ Πάλας έως τη λήξη του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ. «Είναι ένας από τους παίκτες που θέλουμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γκιλ στο «Sky Sports News» και συνέχισε: «Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω επί της παρούσης. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και μπορώ να πω ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, μέχρι να τελειώσει οριστικά.
Ακόμη υπάρχει δρόμος».
 
Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Ίαν Χόλογουεϊ, ξεκαθάρισε πως οποιαδήποτε συμφωνία για τον 20χρονο άσσο θα περικλείει και τον όρο να παραμείνει στο «Σέλχαρστ Παρκ» έως τη λήξη της σεζόν. Ο Γκιλ κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει αντίρρηση σε αυτό το ενδεχόμενο: «Ακόμη κι αν κάνουμε κάτι με τον Βίλφριντ, αυτό θα είναι με την προοπτική να ενταχθεί σε μας από το ερχόμενο καλοκαίρι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.