Τουντούρης: «Κόσμημα ο Καραγκούνης»

Απόλυτα ικανοποιημένοι με τη μετεγγραφή του Γιώργου Καραγκούνη είναι οι ιθύνοντες της Φούλαμ, σύμφωνα με τον Πασχάλη Τουντούρη.

Απόλυτα ικανοποιημένοι με τη μετεγγραφή του Γιώργου Καραγκούνη είναι οι ιθύνοντες της Φούλαμ, σύμφωνα με τον Πασχάλη Τουντούρη. Ο άνθρωπος που βρέθηκε πίσω από τη μετεγγραφή του Έλληνα παίκτη στους Λονδρέζους χαρακτήρισε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή ως «κόσμημα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ μίλησε και για την έως τώρα παρουσία του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Τουντούρης μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη μετεγγραφή του Καραγκούνη στη Φούλαμ: «Ο Γιώργος στα μάτια μου αποτελεί ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέσβης με όλη τη σημασία της λέξης. Πήγαμε στη Φούλαμ για εργομετρικές εξετάσεις και άφησε τους πάντες άφωνους την ώρα που ήταν σε απραξία δύο μήνες. Ο Γιολ έμεινε με το στόμα ανοιχτό με τα αποτελέσματα. Υπενθυμίζω πως το μεγάλο ποσοστό των μεταγραφών της Φούλαμ κρίνονται από τις εξετάσεις. Ο Γιώργος κέρδισε μόνος του μια θέση στη Φούλαμ και τις καρδιές των φιλάθλων της. Επαγγελματίας στην καθημερινότητά του. Από τη διατροφή του μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια στην προπόνηση. Γι’ αυτό κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Προσωπικότητα. Μπήκε στα αποδυτήρια κι έλεγαν ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας».

Για την ελληνική κοινότητα στο Λονδίνο και την σχέση της με τον Καραγκούνη: «Άλλο να στο λέω και άλλο να το ζεις. Η ελληνική κοινότητα ζει και αναπνέει για τον Καραγκούνη. Νιώθει κάτι παραπάνω από περήφανη για τον ποδοσφαιρικό της εκπρόσωπο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.