Χωρίς τον Ρομπέρτο Σολδάδο θα υποδεχθεί την Τετάρτη η Βαλένθια τη Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς ο επιθετικός των «νυχτερίδων» τραυματίστηκε στον μηρό στην χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Μεστάγια».

Χωρίς τον Ρομπέρτο Σολδάδο θα υποδεχθεί την Τετάρτη η Βαλένθια τη Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς ο επιθετικός των «νυχτερίδων» τραυματίστηκε στον μηρό στην χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Μεστάγια» για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο παίκτης υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, που έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό μηρό, με αποτέλεσμα η Βαλένθια να ανακοινώσει ότι «δεν θα είναι διαθέσιμος» για το επόμενο παιχνίδι, ενώ προσθέτει πως ο χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του.

Η Βαλένθια καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 από την ήττα της περασμένης εβδομάδας στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ ο νικητής θα αντιμετωπίσει στους «4» την -κάτοχο του τροπαίου- Μπαρτσελόνα ή τη Μάλαγα, που στο πρώτο παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Καμπ Νου».