Τσάβι: «Δεν μπόρεσα να κρατηθώ»

Ο Τσάβι Ερνάντες τόνισε πως δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

Ο Τσάβι Ερνάντες τόνισε πως δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Ο έμπειρος μέσος αποχαιρέτησε τους φιλάθλους των «μπλαουγκράνα» μετά από 17 χρόνια και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βίντεο, που του είχε ετοιμάσει η διοίκηση ξέσπασε σε κλάματα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Καταλανός μέσος τόνισε πως δεν ήταν δυνατόν να μη δακρύσει βλέποντας το συγκεκριμένο αφιέρωμα.

Χαρακτηριστικά, ο Τσάβι τόνισε: «Όσο κι αν ήθελα να μη δακρύσω, δεν ήταν δυνατό… Δεν τα κατάφερα. Δεν ήθελα να κλάψω, αλλά πραγματικά δεν μπορείς να ελέγξεις αυτό το συναίσθημα εκείνη τη στιγμή. Βγήκαν όλα στην επιφάνεια. Θα μου λείψουν τα πάντα που αφορούν τη Μπαρτσελόνα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος, πιστέψτε με. Ξέρω, όμως, ότι έχουμε ακόμα δύο τελικούς και θέλουμε να τους πάρουμε. Πέρασα μια ολόκληρη ζωή στη Μπαρτσελόνα, 25 χρόνια μαζί με τις ακαδημίες, όμως ο σύλλογος είναι πάντα από πρόσωπα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.