Μεσίνα: «Εξαιρετική ομάδα η Ρεάλ»

Στις δυσκολίες που κρύβει η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ετόρε Μεσίνα.

Στις δυσκολίες που κρύβει η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Ετόρε Μεσίνα. Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε ότι η «βασίλισσα» διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα με λαμπρό μέλλον, ενώ ευχαρίστησε και τον Φλορεντίνο Πέρεθ για την ευκαιρία που του είχε δώσει να δουλέψει στην Ρεάλ.

«Παίζουμε με μία εξαιρετική ομάδα που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στην Ευρωλίγκα και με τόσους νέους παίκτες στη σύνθεση της μπορεί να έχει ένα λαμπρότερο μέλλον. Οπότε ο στόχος μας είναι δύσκολος. Ξέρουμε πώς έχουμε να αγωνιστούμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε ότι με καλή άμυνα και συγκέντρωση θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Όσον αφορά εμένα αυτό δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Είμαι ευγνώμων στον κύριο Φλορεντίνο Πέρεθ και την Ρεάλ Μαδρίτης που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε μία τέτοια ομάδα. Από την άλλη πλευρά είναι ικανοποιημένος που είδα τους νεαρούς παίκτες που προπονούσα πριν από δύο χρόνια να είναι σε τέτοιο επίπεδο στην Ευρωλίγκα», ήταν τα λόγια του Ετόρε Μεσίνα.

Από της πλευρά των παικτών, ο Σάσα Καούν ανέφερε: «Προφανώς περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παραμένει ανίκητη στο “Top-16”. Είναι πολύ επικίνδυνοι με τους Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ και έχουν κι άλλους καλούς παίκτες. Είμαστε υγιείς και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο ομαδικό παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.