Με νέα ανατροπή στο +7 η Γιουνάιτεντ

Συνηθισμένη στις ανατροπές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νίκησε και την Σαουθάμπτον με 2-1 και έφυγε πάλι επτά βαθμούς από τη Σίτι. Απομακρύνθηκαν από την τετράδα Άρσεναλ και Λίβερπουλ που ήλθαν 2-2 στο ντέρμπι. "Αυτοκτόνησε" η Τσέλσι!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 2-1

Συνηθισμένη στις ανατροπές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αυτό τον τρόπο νίκησε και την Σαουθάμπτον με 2-1.
Μόλις στο 3′ Ο Τζέι Ροντρίγκες αιφνιδίασε από λάθος πάσα του Κάρικ, αλλά η αντίδραση ήταν άμεση. Στο 8′ από ενέργεια του Καγκάβα και στο 27′ Ο Γουέιν Ρούνι πέτυχε υα δύο γκολ της ανατροπής.
Η Σαουθάμπτον ήταν μαχητική στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Και η Γιουνάιτεντ έφυγε άλι επτά βαθμούς από την Σίτι.

Ρέντινγκ – Τσέλσι 2-2
 
Η Τσέλσι προηγήθηκε 2-0 της Ρέντινγκ και έδειξε ότι θα μπορούσε να συνεχίσει τις επιτυχίες εκτός έδρας! 
Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γκολ του Μάτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο 66′ ο Φρανκ Λάμπαρντ σκόραρε με κεφαλιά. Ωστόσο η Ρέντινγκ άρπαξε ένα πολύτιμο βαθμό με τον μόνιμο αναπληρωματικό και χρυσό σκόρερ της, Άνταμ Λε Φοντρ, που πέτυχε δύο γκολ στο 87′ και το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Νόριτς – Τότεναμ 1-1

Η Νόριτς χωρίς νίκη εδώ και έξι παιχνίδια ξεκίνησε πιο δυνατά από την Τότεναμ και στο 32′ προηγήθηκε με ένα γκολ του Γουές Χούλαχαν, αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας.
Η Τότεναμ πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπορούσε να ανοίξει την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 80′ όμως ο Γκάρεθ Μπέιλ πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, έφτασε στην περιοχή και ένα κεραυνό ισοφάρισε.
Στο 88′ ο Μπαν έσωσε τη Νόριτς από την ήττα, καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Σίγκουρντσον.
Οι ομάδες που έπεσαν θύματα εκπλήξεων στο Κύπελλο, έμειναν στο 1-1.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 2-2

Στο ντέρμπι των ονομάτων η Άρσεναλ κατάφερε σε τρία λεπτά να ισοφαρίσει τη Λίβερπουλ, αλλά και οι δύο με αυτό το 2-2 έχασαν έδαφος στο κυνήγι της τετράδας.
Η Λίβερπουλ αιφνιδιάσε μόλις στο 5′ με τον Σουάρες από λάθος της άμυνας της ‘Αρσεναλ. Όταν στο 60′ ο Χέντερσον έκανε το 0-2, η Λίβερπουλ πίστεψε στη νίκη, αλλά στο 64′ ο Ζιρού με κεφαλιά και στο 67’ ο φορμαρισμένος Γουόλκοτ με σουτ ισοφάρισαν.

Έβερτον – Μπρόμιτς 2-1

Με κορυφαίο και σκόρερ τον αριστερό μπακ της, Λέιτον Μπέινς, η Έβερτον επικράτησε 2-1 της γουέστ Μπρόμιτς και πλησίασε την Τότεναμ.
Με καταπληκτικό σουτ στο 29′ και πέναλτι στο 45′, που κέρδισε ο Ανίτσεμπε από τον Γιάκομπ, ο Μπέινς έκανε το 2-0.
Στο 65′ ο Σέιν Λονγκ με κεφαλιά μείωσε και έδωσε ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Μάλιστα στη συνέχεια ο Στίβεν Πίεναρ για την Έβερτον και ο Γκρίαμ Ντόρανς για την Μπρόμιτς είχαν δοκάρι.

Φούλαμ – Γουέστ Χαμ 3-1

Νέα βαθμολογική ανάσα πήρε η Φούλαμ που επικράτησε της ντεφορμέ τελευταία Γουέστ Χαμ. Στο 10′ με κεφαλιά ο Μπερμπάτοφ άνοιξε το σκορ. Στο 48′ ο Νόλαν αιφνιδίασε από ένα φάουλ που χτυπήθηκε γρήγορα και ισοφάρισε σε 1-1.
Ένα λεπτό αργότερα όμως ο Ρονταγιέγκα με κεφαλιά και πάλι έκανε το 2-1. Και στο φινάλε του αγώνα από ενέργεια του Πέτριτς με αυτογκόλ του Ο’ Μπράιαν έγινε το τελικό 3-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.