Εγκώμια του Σιμεόνε για τη Μπαρτσελόνα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Μπαρτσελόνα ο Ντιέγκο Σιμεόνε, υπογραμμίζοντας πως ανησυχεί για την επικείμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Μπαρτσελόνα ο Ντιέγκο Σιμεόνε, υπογραμμίζοντας πως ανησυχεί για την επικείμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έπλεξε το εγκώμιο των Καταλανών, ενώ δεν παρέλειψε να στηρίξει και τον Κάρλο Αντσελότι, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Χαρακτηριστικά, ο Σιμεόνε τόνισε για τη Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα με ανησυχεί γιατί είναι μία τόσο καλή ομάδα. Τόσο καλή που δεν ξέρω από που να αρχίσω να τους επαινώ. Είναι καλύτερο να μην σκεφτόμαστε και προτιμότερο να παίξουμε κάθε δευτερόλεπτο σαν να είναι το τελευταίο. Αν σκέφτεσαι, χάνεις τη συγκέντρωσή σου».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Χωρίς αμφιβολία, θα υπέγραφα χωρίς σκέψη για μία τέτοια σεζόν σαν τη φετινή. Η πιο δύσκολη σεζόν είναι πάντα αυτή μετά από τη σεζόν που κέρδισες κάτι».

Σχετικά με την πορεία της Γιουβέντους στο Champions League τόνισε: «Η Γιουβέντους μόλις περάσει τη φάση των ομίλων είναι ομάδα που πρέπει να φοβάσαι. Όταν παίξαμε εναντίον τους ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι θα πάνε μακριά».

Τέλος, μίλησε και για τον Αντσελότι: «Είναι ένας υπέροχος προπονητής και διαχειριστής ομάδων. Αν τον αφήσουν να φύγει θα χάσουν μία σπουδαία προσωπικότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.