Με φόρα από το κύπελλο Ελλάδος

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (18:00).

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (18:00). Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αναζητούν την πέμπτη τους νίκη, ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης στα προημιτελικά. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θέλει τη νίκη, ώστε να κάνει η ομάδα του το καθοριστικό βήμα στη φάση του Top 16.

Από την άλλη πλευρά, οι Μοσχοβίτες αναζητούν και αυτοί την πέμπτη τους νίκη, με τον Ετόρε Μεσίνα να μην υπολογίζει στον Χριάπα και στον Παπαλουκά. Οι «πράσινοι» μετρούν τρεις νίκες σε εννέα αναμετρήσεις επί ρωσικού εδάφους με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ σε σύνολο 23 αναμετρήσεων, το «τριφύλλι» έχει κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα 13 φορές. Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Νταμίρ Γιαβορ (Σλοβενία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.