Τα… γυρίζει ο Ντε Χέα

Οι σχέσεις του Ντε Χέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν μπει στον... πάγο για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω των μέτριων εμφανίσεων του εν λόγω γκολκίπερ. Εσχάτως, όμως, ο Ισπανός έχει κάνει φοβερές επεμβάσεις, με αποκορύφωμα αυτές στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που τον έκαναν ακόμα και να δηλώσει ευτυχισμένος στο Μάντσεστερ.

Οι σχέσεις του Ντε Χέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν μπει στον… πάγο για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω των μέτριων εμφανίσεων του εν λόγω γκολκίπερ. Εσχάτως, όμως, ο Ισπανός έχει κάνει φοβερές επεμβάσεις, με αποκορύφωμα αυτές στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που τον έκαναν ακόμα και να δηλώσει ευτυχισμένος στο Μάντσεστερ.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης στις δηλώσεις του έκανε λόγο για την αλλαγή διάθεσης που έχει επέλθει σε αυτόν, για την εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Κοεντράο, για το ματς στο “Μπερναμπέου”, αλλά και γι αυτό στο “Ολντ Τράφορντ”:

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάθε μέρα που περνάει γίνομαι και πιο χαρούμενος. Το στοπ στο σουτ του Κοεντράο; Αυτή ήταν απλά μια μια γρήγορη απόφαση. Βασίστηκε στο ένστικτο. Ηταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και εμείς τα πήγαμε πολύ καλά. Γνωρίζαμε ότι έχουν πολύ δυνατή επίθεση, άρα έπρεπε να είμαστε καλοί αμυντικά. Η Ρεάλ θα επιτεθεί στο “Ολντ Τράφορντ”, αφού θα πρέπει να νικήσουν για να περάσουν στην επόμενη φάση. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους σταματήσουμε”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.