Να ανατρέψει τα εις βάρος του προγνωστικά και το σκορ του πρώτου αγώνα, θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λεβάντε, για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League (22:05).

Να ανατρέψει τα εις βάρος του προγνωστικά και το σκορ του πρώτου αγώνα, θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λεβάντε, για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League (22:05). Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανατρέψουν την ήττα τους 3-0 στο πρώτο παιχνίδι με τους Ισπανούς και πάρουν μια από τις σημαντικότερες προκρίσεις της ιστορίας τους. Στόχος της ομάδας του Μίτσελ είναι να επιβάλει από νωρίς το παιχνίδι της στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και να περιορίσει τα λάθη, που είχαν οδηγήσει στην ήττα, στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να προχωρήσει σε εσωτερικές αλλαγές, προκειμένου να καλύψει την απουσία του Αμπντούν. Στα αριστερό άκρο της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Τζιμπούρ, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, οι Μέγιερι, Μανιάτης, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο και Βλαχοδήμος, αναμένεται να είναι οι υπόλοιποι της ενδεκάδας.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να κατακλείσουν τις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια (περίπου χίλια) στα εκδοτήρια.