Αρκετές είναι οι εκπλήξεις στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με τη Λεβάντε για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Αρκετές είναι οι εκπλήξεις στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με τη Λεβάντε για τους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μίτσελ άφησε στον πάγκο τον Μανωλά και επέλεξε τον Σιόβα για παρτενέρ του Κοντρέρας, ενώ τα γκολπόστ των “ερυθρολέυκων” θα υπερασπιστεί ο Κάρολ αντί του Μέγιερι. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Λυκογιάννης, με τον Χολέμπας να μένει και πάλι εκτός, ενώ στο δεξί ο Μανιάτης. Ο Φέισα θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Μασάντο, Γκρέκο μπροστά του. Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ και Μήτρογλου θα τοποθετηθούν στην επίθεση.

Αναλυτικά η 11αδα του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με τη Λεβάντε: Κάρολ, Μανιάτης, Σιόβας, Κοντρέρας, Λυκογιάννης, Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο, Τζιμπούρ, Βλαχοδήμος, Μήτρογλου.

Η Λεβάντε θα παραταχθεί με τον Νάβας κάτω από τα δοκάρια, ο Ρόντας στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χουάνφραν στο αριστερό και ανάμεσα τους οι Μπαλεστέρος, Ναβάρο. Ιμπόρα και Μίτσελ θα είναι τα αμυντικά χαφ με την τριάδα μπροστά τους να την αποτελούν οι Ρίος, Ρούμπεν Γκαρσία και Μπακέρο. Ο Μάρτινς Θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος